Колишній співмешканець канівчанки вкрав у неї зварювальний апарат

Колишній співмешканець канівчанки вкрав у неї зварювальний апарат

Чоловік викрав у своєї колишньої співмешканки зварювальний апарат та передав його у користування своєму знайомому. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 42-річна жителька міста та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що коли повернулась додому – побачила пошкоджене вікно в будинку, звідки зник зварювальний апарат.

Працівники поліції опитали потерпілу та оглянули місце події. Підозра правоохоронців упала на 33-річного колишнього співмешканця заявниці, який напередодні допомагав їй перевозити речі. Його відвідали за місцем проживання.Чоловікзізнався в скоєному. Викрадений зварювальний апарат передав у користування своєму знайомому.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох та шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x