Військова служба правопорядку відзначила Андрія Більду медаллю «За гідність та патріотизм»

Військова служба правопорядку відзначила Андрія Більду медаллю «За гідність та патріотизм»

Черкаський зональний відділ військової служби правопорядку на честь 15-річчя від дня створення підрозділу відзначив нагородами друзів служби, які постійно їй допомагають. Медаль «За гідність та патріотизм» вручили Андрію Більді, котрий вже багато років поспіль надає необхідну допомогу військовослужбовцям.

«У нас в гостях сьогодні друзі, помічники, котрі допомагають виконувати нашій службі важливі завдання, як тут, так і в зоні бойових дій. Варто зауважити, що за період АТО наша служба завжди перебувала в найтяжчих точках: Слов’янськ, Попасна, Авдіївка. І приємно, що за підсумками 2016 року наш черкаський зональний відділ зайняв друге місце в центральному управлінні. Такого ще не було в нашій історії. І такого результату ми не досягли б без підтримки», – наголошує полковник Сергій Чередниченко.
Як зазначає підполковник Олександр Чумак, Андрій Більда першим в 2014 році прийшов на допомогу. За ці роки він передавав військовим бронежилети, шоломи, автомобільні шини на військові ЗІЛи, комплекти інструментів, шини на патрульні автомобілі, генератор, будівельні матеріали, дарував черкаському відділу комп’ютер.

Військова служба правопорядку відзначила Андрія Більду медаллю «За гідність та патріотизм»

«Допомога від Андрія Більди нашому відділу не припинялася. Він жодного разу не відмовив, коли до нього зверталися. При чому все необхідне постачали максимум за пару днів», − каже Олександр Чумак.
«Важливо, що військова служба правопорядку діє і виконує свої завдання в найгарячіших точках зони бойових дій. Вас поважають, вас бояться, а це означає, що ви потрібні. Ви впливаєте на моральний та бойовий дух наших військових підрозділів. Упевнений, що держава та місцева влада виконають свій обов’язок, зроблять усе можливе, щоб волонтери надалі не були потрібні. Але розуміємо, що в нашій країні дуже складна ситуація, тому ми є і будемо продовжувати допомагати військовим», − говорить Андрій Більда.

Крім того, Андрій Олександрович як голова відділення НОК України в Черкаській області вручив представникам ВСП набір м’ячів та олімпійські сувеніри і літературу, щоб захисники не забували і про спорт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x