Уманчанин не зміг зареєструвати свій скутер через відсутність номера двигуна

Уманчанин не зміг зареєструвати свій скутер через відсутність номера двигуна

В останні роки скутер став популярним видом індивідуального транспорту. Це малогабаритний, економічний транспортний засіб, який є надзвичайно зручним як в умовах великого міста (у зв’язку з заторами на дорогах), так і в сільській місцевості на ґрунтових дорогах. Тому рішення купити скутер для багатьох наших земляків є цілком вірним та виваженим.

Однак, купуючи такий транспорт з рук, необхідно бути досить уважними, адже деякі спритні ділки, навчилися підробляти номерні вузли транспортних засобів не лише на автівках, але і на двоколісному транспорті. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби регіонального сервісного центру МВС у Черкаській області.

Так, 18 квітня, до територіального сервісного центру МВС 7142 міста Умань звернувся чоловік стосовно реєстрації свого мопеда YAMAHA 1989 року випуску. В результаті проведення спільного огляду та експертного дослідження фахівцями центру було встановлено, що номер двигуна знищено механічним способом.

З цього приводу було складено висновок експертного дослідження. Зібрані матеріали направлені до Уманського ВП ГУНП в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x