Володимир Стойко вважає, що яйця-писанки зі скверу «Юність» могли викрасти лише дурні люди

Крадіжки великодніх містечкових прикрас, вартістю значно більше однієї тисячі гривень кожне, (адже під тисячу коштують лише матеріали без урахування роботи майстра) призвели до того, що фестивальне містечко було згорнуто завчасно. Нагадаємо, що перше яйце роботи народного майстра Галини Тимошенко зникло зі свого постаменту у ніч на вівторок, коли охоронець не надовго відлучився. Друге зникло вже у четвер, причому охоронець побачив жінку, яка промовляла по телефону, що вже буцімто знаходиться на місці та чекає на подальші вказівки. Однак цим дивним словам чоловік так і не надав належної уваги.

– Ми не очікували такого повороту подій, — прокоментував директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко. — Торік також проходив такий фестиваль і все було чудово. Чому їх викрадають? Я думаю, це люди хворі, інакше не знаю, як це пояснити. Такі речі просто вбивають бажання робити для людей щось добре.

Наразі черкаська інтернет-спільнота продовжує паралельно з поліцією висувати свої версії — кому та для чого знадобились яйця.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x