У Монастирищі й Черкасах відбулися етапи змагань дружин юних пожежників

У Монастирищі й Черкасах відбулися етапи змагань дружин юних пожежників

Понад місяць в районах області тривали міські та районні етапи Фестивалю Дружин юних пожежних. Такі Фестивалі – це не тільки можливість розкрити безліч своїх творчих здібностей, а ще й вкотре нагадати та навчити правильним діям під час будь-якої надзвичайної події. Команди-учасники, до складу яких входили учні загальноосвітніх навчальних закладів, демонстрували на сцені свої знання правил безпеки життєдіяльності. Так, учора у Монастирищі і Черкасах минули завершальні районні змагання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Безумовно, кожен виступ ДЮПівців запам’ятається глядачам. І, що найголовніше, кожен учасник, чи глядач, спостерігаючи за тим, як жартівливо та гротескно на сцені представляються різноманітні, доволі, складні життєві ситуації, мали змогу замислитися над правилами безпеки життєдіяльності.

Ця форма незвична і складна, адже передбачає, що учасники можуть жартувати над ситуаціями, де хтось заблукав у лісі, або у втратив від вогню хату, чи знайшов на городі снаряд. Ці жарти непрості і сповнені сенсу. Замислюючись над побаченим, глядачі краще розуміються на питаннях особистої безпеки.

В кожному районі, в кожній школі, в кожній команді була своя власна історія. Кожен учасник намагався розповісти її так, щоб кожен глядач замислився про правила поводження та дій на випадок, якщо завтра небезпека таки увійде до дитячого життя.

Монастирищенський район та місто Черкаси, в яких 20 квітня пройшли завершальні районні етапи Всеукраїнського Фестивалю ДЮП, завершили цю сторінку Обласного Фестивалю ДЮП. Упродовж кількох годин у заповнених залах вирували емоції сповнені чудовими мелодіями, шаленою енергією, неповторними жартами і чарівними посмішками хлопців і дівчат, які намагалися якнайцікавіше представити власну програму.

І у Монастирищенському районі, і в Черкасах переможців вдалось визначити лише за невеликою перевагою у балах. Тож, з перемогою вітали, у Черкасах – команду «Рубікон» із ЗОШ №25, а в Монастирищі – команду Сатанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x