У Черкаському районі сімейна сварка звершилася стріляниною

У Черкаському районі сімейна сварка звершилася стріляниною

Господар будинку здійснив декілька пострілів з помпової гладкоствольної рушниці, після чого разом зі зброєю втік у напрямку лісового масиву. Після пошукових заходів, місцезнаходження зловмисника встановлено, зброю вилучено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернулися жителі Черкаського району з повідомленням про те, що на сусідському подвір’ї невідома особа здійснила декілька пострілів та побігла в напрямку лісу. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі, керівництво ГУНП, представник дозвільної системи, кінолог зі службовою собакою та спецпризначенці.

На місці події було встановлено, що в одному з будинків відбулась сімейна сварка між 20-річною місцевою мешканкою, її рідними та її 30-річним чоловіком. У розпалі конфлікту кілька разів вистрілив із рушниці та, прихопивши з собою зброю, втік у напрямку лісового масиву.

На пошуки озброєного чоловіка направили групу співробітників роти особливого призначення та кінолог з собакою у відповідній екіпіровці. Вжитими оперативно-розшуковими заходами зловмисника знайцшли. З ним працюють слідчі. Зброя вилучена.

За даним фактом слідчим відділенням Черкаського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x