Парк Хіміків врешті буде з дорогим туалетом

Парк Хіміків врешті буде з дорогим туалетом

Будівництво вбиральні за три роки вже зжерло 583 тис. 255 грн. У 2017 році згідно з бюджетом розвитку для завершення об’єкта додадуть ще 320 тис. Тож, загалом, будівництво «будиночка архітектора» (так вбиральні зазвичай називають відвідувачі парків) може потягнути під мільйон гривень. Як повідомив журналістам директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко, нині у Парку Хіміків проводиться розводка систем каналізації, незабаром буде зроблено стяжку та встановлено ще й сантехнічне обладнання. Узагалі, делікатна споруда на 47 кв. метрах матиме конверторне опалення та вентиляцію.
Володимир Стойко обіцяє готову вбиральню вже за місяць. А «пахучі» біотуалети залишаться для парку на Хімселищі у минулому.
— Сподіваюся, що за місяць ми отримуємо працюючу вбиральню, — коментує Стойко. Він також обіцяє, що за користування туалетом відвідувачами парку, грошей з містян не братимуть.

Між іншим, цивілізована вбиральня є справжнім довгобудом. Лише у 2016 році, хоча б щось почало рухатись навколо об’єкту. Так, 17 жовтня відбувся аукціон по системі «Прозорро» на реконструкцію скверу «Хіміків» в Черкасах. Перемогло ПП «Черкаси-Інтерстрой». До речі, всі роботи мали бути виконані за договором до 20 грудня 2016 року. Але підрядник не встиг виконати заплановані обсяги робіт вчасно та освоїти кошти.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x