На Чигиринщині злодій двічі повертався на місце крадіжки

На Чигиринщині злодій двічі повертався на місце крадіжки

58-річний чоловік спочатку проник до літньої кухні, звідки виніс вироби з металу, а потім і в будинок, де викрав швейну машинку, електрообладнання та інший крам. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції звернувся житель району. Чоловік повідомив, що з його нежилого домоволодіння було викрадено майно.

Прибувши на місце та опитавши можливих свідків, поліцейські зясували, що нещодавно на подвір’ї потерпілого місцеві жителі бачили місцевого, який щось носив. Правоохоронці відвідали вказану особу за місцем проживання. На території його домоволодіння виявили частину викраденого майна.

Під час спілкування з працівниками поліції 58-річний мешканець села повідомив, що тричі навідувався до будинку потерпілого з метою крадіжки. Частину виробів з металу чоловік здав на брухт, отримані кошти витратив на власні потреби. Інше майно поліцейські вилучили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x