У Смілі пожежа забрала життя чоловіка

У Смілі пожежа забрала життя чоловіка

За добу 21 квітня у Смілі виникло дві пожежі, під час яких одна людина загинула, ще одна отруїлася продуктами горіння. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Першу пожежу рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідувати о 10:15. Під час ліквідації вогню в житловому будинку співробітники ДСНС виявили тіло 64-річного чоловіка. Як вдалося з’ясувати, чоловік у нетверезому стані ліг відпочивати з непогашеною цигарко, яка і спричинила пожежу.

Цього ж дня о 22:40 рятувальники ліквідували пожежу, що виникла в надвірній споруді на вулиці Молодіжна о 21:45. Ще до прибуття співробітників ДСНС сусіди, які виявили загорання та повідомили рятувальників, змогли вивести із задимленого приміщення двох чоловіків 46-річного господаря та його 42-річного знайомого. Останньому через отруєння продуктами горіння стало зле і його до лікарні забрали працівники швидкої допомоги.

Під час ліквідації пожежі рятувальники встановили причину загорання. Чоловіки під час зловживання спиртними напоями забули загасити недопалки, через які загорілося ліжко, а потім і підлога.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x