Кам’янські депутати ухвалили низку програм

Кам’янські депутати ухвалили низку програм

21 квітня 2017 року в залі засідань будинку рад голова ради Сергій Сундуков провів пленарне засідання чергової 17 сесії районної ради VIІ скликання.

Перед початком голова районної ради Сергій Сундуков привітав депутатів районної ради та сільських голів, у кого в міжсесійний період був день народження, вручив подяки обласного військового комісара депутатам районної ради Володимиру Бойко − директору СТОВ «Зоря» та Людмилі Тетьорі – директору СТОВ «Світанок» за активну допомогу військовослужбовцям в зоні АТО та волонтерську діяльність.
Робота сесії розпочалась з хвилини мовчання в пам`ять про загиблих учасників антитерористичної операції на сході нашої держави. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Згідно з порядком денним пленарного засідання на розгляд було винесено двадцять сім питань, які потребували прийняття рішень та їх втілення у життя.

Спочатку було кілька оголошень. Керівник районної територіальної виборчої комісії Олексій Горький зачитав присутнім протокол територіальної виборчої комісії про те, що замість депутата районної ради Олександра Тинди, який припинив свої повноваження згідно особисто поданої заяви, до Кам`янської районної ради по списку Аграрної партії України обрано Віталія Вереса. Після цього голова районної ради Сергій Сундуков повідомив присутніх про те, що у районній раді до фракції «Свобода» включено депутата районної ради Олену Опальнік.

Далі депутати заслухали інформацію керівника Смілянської місцевої прокуратури Олександра Курбета про результати діяльності прокуратури на території Кам’янського району у 2016 році та 3 місяці 2017 року.

Потому депутати районної ради прийняли та затвердили низку нових районних програм: «Програму фінансування робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Кам’янського району у 2017»; «Програму поповнення бібліотечних фондів Кам′янської ЦБС в Кам`янському районі на період на 2017-2018 рр.»; «Програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2017-2019 роки»; «Програму функціонування Центру надання адміністративних послуг Кам’янської районної державної адміністрації на 2017-2018 роки»; «Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді, підтримки розвитку українського козацтва в Кам’янському районі на 2017-2020 роки»; «Програму забезпечення безпеки перебування людей на водних об’єктах на період 2017-2021 років».

Також підтримано питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 24.02.2017 № 15-19/VІI «Про районну комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період на 2017 рік»; «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради №15-20/VII від 24.02.2017 «Про районну Програму підтримки повноважень виконавчої влади на 2017 рік»; «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 31.01.2014 № 21-6/VІ «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки», «Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 14-11/VII «Про районний бюджет на 2017 рік».

Своїми рішеннями депутати підтримали питання щодо прийняття теплогенераторної з установкою котла на твердому паливі у районну комунальну власність на баланс відділу освіти Кам\’янської райдержадміністрації та надали дозвіл районному комунальному підприємству РКП «Кам’янський водоканал» на оформлення права постійного користування земельними ділянками.

Крім цього, депутати районної ради розглянули цілу низку земельних питань щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, земельних ділянок державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Одноголосно депутати погодили зміни до складу постійної комісій районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, у справах молоді та спорту.

Насамкінець, депутати районної ради підтримали тексти звернень депутатів Глибоцької районної ради Чернівецької області до Президента України, Прем’єр-міністра України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Фонду держмайна України, Черкаської обласної ради щодо недопущення росту тарифів на електроенергію; щодо тарифів на електроенергію, яка використовується для зовнішнього освітлення населених пунктів; щодо недопущення росту тарифів на електроенергію в нічний час для освітлення територій населених пунктів; щодо транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Депутати зняли з контролю деякі рішення районної ради та затвердили план роботи районної ради на ІІІ квартал 2017 року. Усі пропозиції та критичні зауваження, висловлені депутатами районної ради під час обговорення, враховано при прийнятті рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x