Уманчанка боротиметься за звання «Міні Міс Україна»

Уманчанка боротиметься за звання «Міні Міс Україна»

Маленькі красуні та принци змагались за титули найкращих. 22 квітня в місті Умань відбувся конкурс таланту і краси «Міні Міс і Містер Черкащини» та Олімпіада сценічних мистецтв «GOLDENLAUREL
Черкащини». Маленькою Міні Міс стала 6-річна уманчанка Марія Рафальська, − саме вона представлятиме Черкащину на Національному фестивалі «Міні Міс Україна 2017». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

«Я дуже люблю виступати, люблю гарні сукні, співати і танцювати. На сцену виходити не боялась, бо в залі була мама. Дуже рада, що перемогла», − ділиться враженнями Марійка.
Ще зовсім маленькі і тендітні учасники вражали публіку публіку своїми талантами. Одні показували акробатичні шоу, інші дивували вокалом та грою на музичних інструментах, треті − цікавими гуморесками та артистичністю.

Уманчанка боротиметься за звання «Міні Міс Україна»

За результатами конкурсу маленькою Міні Міс стала Марія Рафальська, а містером Єгор Киященко. Гран-прі талант конкурсу GoldenLaurel Черкащини 2017 дісталось – Gut Dance Family постановка «Маленькі та невгамовні артисти».
Окрім переможців запрошення представити Черкащину на всеукраїнському конкурсі краси отримало ще двоє дівчат: Катерина Пуздерко та Аліна Решетняк, які вразили публіку та журі.

«Раніше я брала участь лише у вокальних конкурсах, тому Міні Міс стала для мене справжнім відкриттям, − розповідає 14-річна Катерина Пуздерко, − запрошення на Міні Міс Україна стане для мене стимулом розвиватися і активно працювати над собою».
Нагороди і призи на конкурсі отримали не тільки переможці. Усі дітки, що брали участь у конкурсі таланту і краси були відзначені титулами у своїх вікових категоріях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x