У Черкасах змагалися рятувальники-спортсмени

У Черкасах змагалися рятувальники-спортсмени

24 квітня у Черкасах на центральному стадіоні пройшов завершальний зональний етап VІІІ-го Чемпіонату Управління ДСНС з професійно-прикладних видів спорту. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як і очікувалось, ця зона мала найбільш представницький склад, кожна з команд – Управління ДСНС України у Черкаській області, 1-го Держаного пожежно-рятувального загону, Черкаського міськрайонного відділу та аварійно-рятувального загону спеціального призначення – впевнено претендувала на перемогу.

Змагання розпочалися з міні-футболу. Попри напружену боротьбу на майданчику і нічию з командою міськрайонного відділу, другий рік поспіль у цьому виді кращими були спортсмени з Управління, які у підсумку набрали 7 очок.

Не змінився переможець і в двох інших етапах – з комплексної рятувальної естафети та перетягування напірного рукава. Так само другий рік поспіль найкращі результати у цих видах показали відповідно команди з 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціально призначення.

Фінал цьогорічних змагань відбудеться у травні в Городищенському районі.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x