На Черкащині з’явилися лжеподатківці, – ГУ Міндоходів

На Черкащині з’явилися лжеподатківці, – ГУ Міндоходів

У січні проведено 73 профілактичних заходи щодо упередження вчинення посадовими особами органів доходів і зборів Черкаської області корупційних правопорушень. 19 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. До органів прокуратури направлено 3 матеріали для надання правових висновків діям працівників органів доходів і зборів. За даними матеріалами відкрито кримінальні провадження щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. Про це поінформував заступник начальника відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Черкаській області Євген Листопад.

Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Він наголосив, що нульовий принцип терпимості до корупційних проявів залишається основним принципом у роботі Міністерства доходів і зборів України. І як наголосив Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, відомство стоїть на сторожі законних прав та інтересів платників податків, захищає їх від будь-якого тиску, протиправних дій та корупційних ризиків.

Також Є.Листопад звернув увагу громадян та бізнесу на те, що на території Черкаської області діють шахраї, які представляючись керівниками державних податкових інспекцій ГУ Міндоходів вимагають гроші у суб’єктів господарювання або провокують на інші незаконні дії. Він закликав черкащан бути пильними і зваженими та не піддаватися на провокації лжепрацівників Міндоходів. А у разі надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників Міністерства з будь-якими незаконними вимогами, одразу повідомляти про це за номером телефону сервісної лінії Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-34, або за номером телефону відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів в області 33-91-41. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x