У Черкасах під час пожежі загинули двоє дітей

У Черкасах під час пожежі загинули двоє дітей

24 квітня о 15:54 від жителів житлового будинку на вулиці Хоменка, до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС по телефону «101», надійшло повідомлення про сильне задимлення у під’їзді.
Уже через сім хвилин на місце події прибули, розрахунок 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, автодрабина та автомобіль газодимозахисної служби з аварійно-рятувального загону спецпризначення. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» речник Управління ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко.

Через сильне задимлення у приміщенні, бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі. Увійшовши до квартири на третьому поверсі, рятувальники в коридорі, а згодом і в одній з кімнат, знайшли та винесли на вулицю старого немічного чоловіка та двох дітей 2014 та 2015 року народження, яких передали до рук лікарів швидкої медичної допомоги. Відповідно до спільного плану реагування на місце події крім рятувальників та поліції прибули кілька карет швидкої медичної допомоги.

Попри зусилля лікарів, врятувати життя дітям не вдалося, 90-річного чоловіка у важкому стані було доставлено до 3-ї міської лікарні, на ранок, за словами лікарів реаніматологів, його стан залишається важким. У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку.

Причина пожежі та обставини події з’ясовуються.
Для боротьби з вогнем залучалися чотири одиниці спеціальної та пожежно-рятувальної техніки, 14 рятувальників. На місці події працює дослідно-випробувальна лабораторія та оперативний відділ Управління ДСНС у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x