На Черкащині триває конкурс творів юних природолюбів

На Черкащині триває конкурс творів юних природолюбів

З 10 квітня до 20 травня Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з Черкаською обласною організацією Товариства лісівників України проводять конкурс на кращий малюнок та твір на лісову тематику серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Мета конкурсу – підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості особистості, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, активізація лісівничо-просвітницької діяльності.

До участі у конкурсі на кращий малюнок запрошують учнів віком 8-15 років, на кращий твір – 15-18 років.

Конкурсні матеріали направляють до державних лісогосподарських підприємств за місцем розташування. Підсумки конкурсу проводяться в три етапи:
• 1 етап – до 20 травня – на рівні державних лісогосподарських підприємств;
• 2 етап – до 1 липня – на обласному рівні;
• 3 етап – до 1 вересня – на загальнонаціональному рівні.

Творчі роботи учасників першого етапу мають надсилатися виключно на адреси відповідних лісгоспів, за місцем знаходження шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами. Твори та малюнки, що не пройшли перший етап конкурсу, у другому (обласному) етапі участі не беруть.

Переможцям, яких визначать конкурсні комісії, будуть вручені цінні призи або ж грошові подарунки.

Докладніше з умовами проведення заходу, критеріями оцінки робіт можна ознайомитися в «Положенні про проведення конкурсу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x