Керівника Черкаської обладміністрації КВУ зараховує до найгірших у країні

Керівника Черкаської обладміністрації КВУ зараховує до найгірших у країні

Комітет виборців України склав «Рейтинг діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року». Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів. До аутсайдерів зарахували й очільника Черкащини Юрія Ткаченка. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту організації.

Місця наприкінці рейтингу посіли Херсонська (Андрій Гордеєв), Черкаська (Юрій Ткаченко), Рівненська (Олексій Муляренко), Чернівецька (Олександр Фищук) та Волинська (Володимир Гунчик) області. У порівнянні з результатами 2016 року, ця група також зазнала змін: Волинська область перемістилася з 19-го на останнє місце; до числа аутсайдерів увійшла Черкащина; практично не покращили результати Рівненська та Чернівецька області. Разом із тим, Херсонщина трохи піднялася з останнього на 20-те місце.

На думку експертів, керівники областей, які посіли останні місця у рейтингу, найближчим часом можуть втратити свої посади, якщо суттєво не покращать результати.

У першій п’ятірці рейтингу – голови Харківської, Донецької, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської обласних державних адміністрацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x