У Звенигородці затримали магазинного злодія

У Звенигородці затримали магазинного злодія

За відкрите заволодіння ноутбуком із магазину побутової техніки чоловік може потрапити за грати. Його затримано в порядку статті 208 ККУ та оголошено про підозру в скоєнні злочину передбаченого статтею 186 ККУ. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У чергову частину Звенигородської поліції звернувся місцевий приватний підприємець. Чоловік повідомив, що з його магазину невідомий відкрито викрав ноутбук вартістю 5000 грн.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Переглянувши відеозапис із камер спостереження, правоохоронці встановили особу зловмисника. Маючи опис зовнішності злочинця, оперативні працівники відділу через 15 хвилин затримали його на одній із вулиць міста. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки 39-річний місцевий мешканець.

Молодика затримано в порядку статті 208 ККУ. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Речові докази вилучено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x