На черкаській сцені панували «Кольори весни»

На черкаській сцені панували «Кольори весни»

Творчі здібності та уміння показали дитячі колективи позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» на звітному заході «Кольори Весни», який відбувся у Міському будинку культури ім. І. Кулика. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.
На черкаській сцені панували «Кольори весни»
У рамках святкового заходу пройшла міська виставка-конкурс дитячих мистецьких виробів «Весняний ярмарок», на якій представили понад 300 експонатів, виконаних у різних техніках: народна іграшка, авторська лялька, м’яка іграшка, витинання, картонаж, декоративний розпис, образотворче мистецтво, вироби з тканини, паперу, солоного тіста, гіпсу, шкіри, бісеру тощо. Кожен мистецький витвір пронизаний дитячою фантазією і творчим натхненням.

У концертній програмі взяли участь представники великого дитячого колективу закладу: як знані в Черкасах та в Україні хореографічні колективи, неодноразові Чемпіони України, Європи та Світу із сучасного танцю, так і маленькі виконавці, які тільки роблять свої перші кроки в хореографічному мистецтві. Вперше презентували свою колекцію одягу «Весняні первоцвіти» вихованці гуртка «Моделювання та конструювання одягу». Дзвінкоголосі вокалісти щиро дарували свої пісні глядачам, які бурхливими оплесками дякували за кожну пісню. Юні актори гуртка «Театральна майстерня» запросили глядачів до вистави «Подорож у країну навпаки».

Із привітаннями на творчий захід завітали: заступник міського голови Ігор Анатолійович Коломоєць, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Володимирович Волошин, голова КСН мікрорайону «Богданівський» Оксана Петрівна Мелікова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x