Сьогодні в Черкасах відкриють фотовиставку бійця АТО Руслана Боровика

Сьогодні в Черкасах відкриють фотовиставку бійця АТО Руслана Боровика

За сприяння ГО «Межа UA» у Черкасах відбудеться патріотичний фестиваль «Народний Герой». Розпочинають просвітницько-патріотичні заходи із фотовиставки, автором якої став учасник АТО Руслан Боровик. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Основний склад організації ГО «Межа UA» – демобілізовані добровольці-військові. Для себе активісти визначили три напрями: популяризація культурної спадщини, військово-патріотичне виховання та залучення інвестицій. Тож їхні ідеї здобули втілення у фестивалі «Народний Герой», який відкриває виставка бійця АТО Руслана Боровика. Представлені світлини присвячені 90-му окремому ДШБ.
– Вирішили провести патріотично-просвітницький фестиваль «Народний Герой Черкас». Сьогодні відкривається виставка нашого побратима Руслана, а 8 травня в Долині Троянд відбудеться втілення усіх наших планів: працюватимуть різні гутіркові локації, фотозони, показ фільмів, виступи творчих колективів, – повідомив Олександр Тимошенко, організатор виставки.
Сьогодні в Черкасах відкриють фотовиставку бійця АТО Руслана Боровика
Відкриття виставки – сьогодні о 15.00 у Галереї народного мистецтва (Хрещатик, 241).

Автор світлин розповідає, що фотографією цікавиться давно. Перший фотоапарат подарувала дружина на 30-річчя. Коли збирався на військову службу, твердо вирішив, що візьме камеру з собою, попри вмовляння дружини залишити цінність вдома у Києві. Носив його майже завжди з собою, фотографував, навіть коли лежав у шпиталі з кульовим пораненням ноги.

– Я люблю подорожувати, фотографувати природу, цікавлюся макрозйомкою – намагаюся зафіксувати світ, який ми не завжди помічаємо. Але так сталося, що знімав обставини, людей, які мене оточували і події, тобто почав розвиватися у репортажній зйомці. Щоб це лишалося для мене на пам\’ять і для історії, для нащадків, – розповідає Руслан Боровик.
Сьогодні в Черкасах відкриють фотовиставку бійця АТО Руслана Боровика
У планах ініціативної групи – зйомка документального фільму про сучасних героїв із Черкащини і видання доповненого фотоальбому на тему військових подій. Поки що ж вони сподіваються на цікавість черкаської громади до представленої фотовиставки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x