У Черкасах розкажуть про освіту за кордоном

У Черкасах розкажуть про освіту за кордоном

27 квітня, в четвер, об 11:00 в прес-центрі газети «Нова Доба» відбудеться «круглий стіл» на тему «Можливості й перспективи навчання за кордоном та через місцеві партнерські проекти».

Керівник освітньої агенції «Вивчай!» (Київ) Юлія Кобук офіційно нагородить Ярослава Лейбенка, учня колегіуму «Берегиня» в Черкасах, переможця нещодавнього інтернет-квесту від агенції «Виграй тиждень мовних курсів і проживання в Лондоні», а також інших активних учасників квесту з Черкас.

Пані Кобук також розповість про можливості й перспективи навчання на різних програмах за кордоном для учнів і студентів, знижки та безплатні програми, вимоги до отримання стипендій та грантів на навчання. Вона презентує особливості й переваги організації англомовного театрального проекту для школярів, який агенція успішно реалізовує вже третій рік в Україні, а також можливості організації проектів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови в Черкасах за участі фасилітаторів і тренерів з Британії.
Участь у зустрічі також візьмуть директори черкаських шкіл, гімназій та ліцеїв і представники Черкаського державного бізнес-коледжу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x