У Черкасах підбили підсумки проекту щодо протидії торгівлі людьми в області

У Черкасах підбили підсумки проекту щодо протидії торгівлі людьми в області

Сьогодні у стінах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулося засідання координаційної ради з питань сім\’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми Черкаської ОДА. Так, за участі представників управлінь адміністраціїї (сім\’ї, молоді та спорту, освіти і науки, статистики, нацполіції, охорони здоров\’я), департаметну соцзахисту та громадських організацій на заході заслухали результати впровадження на Черкащині проектів щодо протидії торгівлі людьми та виконання національної програми гендерної рівності.

У Черкасах підбили підсумки проекту щодо протидії торгівлі людьми в області– Торгівля людьми з усіх видів порушень прав людини є одиним із найбрутальніших злочинів сучасності, – наголосив голова координаційної ради і заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв. – Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, які переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлю людьми, фактично, для усіх верств населення.

На засіданні групи були також присутні фахівці Черкаської благодійної організаціх ЛЖВ \”Від серця до серця\”, що представили результат роботи щодо проекту \”Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Черкаській області\”.

У Черкасах підбили підсумки проекту щодо протидії торгівлі людьми в області– Над цим проектом ми працюємо уже понад 1,5 року, щоб налагодили взаємозв\’язок між неурядовим сектором та державним у питаннях протидії торгівлі людьми не лише у превентивній діяльності, а й в ідентифікації, виявленні та допомозі особам, постраждалим від торгівлі людьми, – наголосила фахівець ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\” Марина Стадник. – Наша організація провела низку навчальних тренінгів у 20 районах Черкаської області, на яких навчили 125 держслужбовців та відповідальних осіб.

Протягом впровадження цього проекту благодійники створили у районах області 19 мультидисциплінарних груп з метою координації напрямку протидії торгівлі людьми на Черкащині та провели з ними 10 \”круглих столів\”, присвячених темі протидії торгівлі людьми. Кажуть, під час цієї роботи вдалося виявити 14 осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x