У Каневі попрощалися з Сергієм Коробченком

У Каневі попрощалися з Сергієм Коробченком

Невтішна статистика війни черговий раз донесла до Канева звістку про загибель канівчанина Сергія Кобченка.
Із лютого 2016 року Сергій Коробченко був призваний на військову службу за контрактом до навчального центру Десна. У подальшому проходив службу в 72-ій окремій механізованій бригаді. Про це «Нова Доба» дізналася в Канівській міській раді.

25 квітня в районі Авдіївки гранатометник отримав кульове поранення, несумісне з життям.
Сьогодні сотні людей прийшли провести в останню путь свого земляка.

− Віднині ім’я Сергія Кобченка стане в ряд з героями-земляками, які захищали Україну в новітній історії, – звернувся до присутніх Канівський міський голова Ігор Ренькас. Очільник міста також згадав усіх героїв Канівщини, які загинули під час виконання свого військового обов’язку в зоні проведення АТО: Андрія Петрушенка, Анатолія Чупилку, Олександра Перцева, Олександра Мороза, Івана Григоровича.
Військовий комісар Канівського об’єднаного міського військового комісаріату Віталій Орел вручив доньці воїна почесну відзнаку за заслуги перед Черкащиною. – Сергій був гідним бійцем, надійним побратимом для своїх командирів і бойових товаришів, – зауважив він.
Хвилиною мовчання жителі міста вшанували пам’ять героя і під слова пісні «Пливе кача по Тисині…» провели його в останню путь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x