Жителька Сміли обікрала дачу

Жителька Сміли обікрала дачу

Крадійкою виявилась 31-річна раніше судима жителька міста Сміла. Зламавши двері та вікно до будинку, жінка з приміщення викрала газову плиту та конвектор, які збула на металобрухт. Жінці оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась 30-річна жителька міста Сміла з інформацією про крадіжку з її дачного домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що двері пошкоджені та вибите вікно, а з приміщення викрадено газову плиту та конвектор.

Спілкуючись із місцевими жителями, працівники поліції дізнались, що на подвір’ї дачного домоволодіння бачили жінку, яка заглядала у вікна та щось вишукувала. Окрім цього правоохоронці з’ясували, що вказана особа збула частину викрадених речей на брухт. Зловмисницею виявилась 31-річна раніше судима жителька міста Сміла. Жінку відшукали та запросили до відділу поліції для дачі показів.

Слідчим відділенням Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження та жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x