180 гривень витрачає держава на річне навчання одного юного спортсмена

180 гривень витрачає держава на річне навчання одного юного спортсмена

Днями в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА відбулась нарада з очільниками обласних федерацій з видів спорту, обласними фізкультурно-спортивними товариствами та їх ДЮСШ. Захід відбувся під головуванням заступника голови Черкаської ОДА Костянтина Омаргалієва. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон», який посилається на обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту

Під час наради начальник управління Максим Зеленський ознайомив спортивну громаду із видатками по кожній федерації за 2016 рік та провів аналіз вартості зароблених спортивних балів та витрачених на них коштів.
180 гривень витрачає держава на річне навчання одного юного спортсмена
Також представлено вартість одного спортсмена в системі ДЮСШ області:

Співдоповідачами наради стали: голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, директор КЗ «ШВСМ» Черкаської обласної ради Наталя Стороженко-Сіренко, очільники обласних ФСТ Юрій Мрачковський, Володимир Христенков, директор ОДЮСШ «Олімпія» ФСТУ Лідія Ленська, голова обласної федерації академічного веслування Михайло Гуленко.

З учасниками наради обговорено фінансування галузі спорту 2017 року, перспективи виступів спортсменів на змаганнях національного і міжнародного рівнів, потреби у спортивному екіпіруванні та спеціальному обладнанні.

Провідні федерації області були відзначені Подяками управління у справах сім’ї, молоді та спорту за результати роботи у 2016 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x