Біля Черкас горів полігон із відходами

Біля Черкас горів полігон із відходами

28 квітня близько 05:00 до оперативно-координаційного центру Управління від чергового навчального центру прикордонної служби надійшло повідомлення про загорання на території Черкаського полігону твердих побутових відходів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На місце події одразу направили пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а також, відповідно до плану залучення сил та засобів, пожежні команди із Свидівського лісництва та навчального центру прикордонної служби «Оршанець». Для виконання технічних завдань була залучена спецтехніка комунального підприємства «Служба чистоти».

На час прибуття перших пожежних розрахунків вогонь встиг поширитися на площі у 1 квадратний кілометр. Завдяки повітряній розвідці вдалось визначити напрямок розвитку пожежі та найбільш небезпечні ділянки, де були виставлені пожежні розрахунки.

О 6:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 9:30 повністю ліквідувати.

Загрози поширення вогню немає.

Від Управління ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу. Загалом для ліквідації пожежі залучалися 7 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 27 осіб.

Причина пожежі встановлюється. На місці події працює міський штаб з ліквідації надзвичайної події та мобільна оперативна група Управління ДСНС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x