У Черкасах припинили діяльність двох гральних закладів

У Черкасах припинили діяльність двох гральних закладів

Заклади працювали цілодобово, під виглядом Інтернет-Центру. Під час обшуків правоохоронці вилучили 21 одиницю комп’ютерної техніки, 12 флеш накопичувачів, 2 мережевих комутаторів, 3 роутера, 1 ноутбук, 4 відеокамери спостереження, грошові кошти отримані від незаконної діяльності в сумі близько 4 500 гривень та документацію. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення оперативних заходів працівниками управління захисту економіки в Черкаській області спільно зі слідчим управління ГУНП в Черкаській області викрито та припинено діяльність двох гральних закладів, які діяли в місті Черкаси. Підпільні гральні заклади представляли з себе інтерактивні клуби, де надавались послуги доступу до азартних ігор через мережу Інтернет за допомогою встановлених на комп’ютерній техніці симуляторів гральних автоматів.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 21одиницю комп’ютерної техніки, 12 флеш-накопичувачів, 2 мережевих комутаторів, 3 роутера, 1 ноутбук, 4 відеокамери спостереження, грошові кошти отримані від незаконної діяльності в сумі близько 4 500 гривень та документацію. За участь в організованих без дозволу азартних іграх на гроші стосовно 5 осіб складено 5 адміністративних протоколів за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Гральне обладнання вилучено. За фактом діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Тривають заходи зі встановлення організатора грального закладу та проведенню інших слідчих дій з метою оголошення підозри правопорушникам та направлення справи до суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x