5 боєприпасів виявили та знешкодили на території Черкащини

5 боєприпасів виявили та знешкодили на території Черкащини

27 квітня на території області виявлено, вилучено та знищено 5 вибухонебезпечних предметів часів війни. Небезпечні знахідки на спеціальному полігоні знищили сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Два боєприпаси були знайдені у селі Яснозір’я Черкаського району. Місцевий житель під час проведення земляних робіт знайшов артилерійську гільзу з порохом. Після отримання повідомлення на місце виявлення небезпечної знахідки прибули сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Під час додаткового обстеження підозрілої території фахівці додатково виявили артснаряд калібру 76 мм.

Цього ж дня у Черкасах під час проведення земляних робіт комунальні працівники на вулиці Смілянській виявили мінометну міну калібром 82 мм. Під час обстеження саперами цієї ділянки була додатково виявлена ще граната РПГ-41 у бойовому положенні.

Згодом, на вулиці Чайковського, піротехнічна група вилучила та знищила артилерійський снаряд калібром 45 мм, який вимило із землі газону. Про небезпечну знахідку повідомили місцеві жителі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x