Юні корсунські борці вразили майстерністю Європу

Юні корсунські борці вразили майстерністю Європу

Ця звістка дуже порадувала спортивну громадськість Корсуня-Шевченківського: команда дзюдоїстів дитячо-юнацької спортивної школи показала справжній «клас» у м. Любляні (Словенія). Там на минулому тижні відбувся 32-й міжнародний турнір із дзюдо «Безіград-2017», у якому взяли участь 595 спортсменів з 11 країн Європи. Українську команду представляли корсунці, а також одесити та чернігівці.

Команда з Корсуня-Шевченківського складалась із 5 хлопчиків віком до 14 років – і всі привезли додому медалі переможців: золоті здобули Микола Білієнко та Євген Гончар, срібну − Артем Левченко, бронзові – Воронецький Назар та Олександр Січкар. Учитися боротися і перемагати хлопцям є у кого: їх тренер Микола Нечипоренко − майстер спорту міжнародного класу із самбо та майстер спорту із дзюдо, багаторазовий призер чемпіонатів світу із дзюдо та самбо серед майстрів.
Микола Федорович надзвичайно задоволений успіхом своїх вихованців на таких престижних міжнародних змаганнях. Він вірить, що рости їм є куди, і не виключає можливості, що хтось зійде й на олімпійський п’єдестал.

− Уявіть, які почуття охоплювали моє серце, коли болільники аплодували корсунським спортсменам і вигукували: «Юкрейн − гут, гут!» − розповідає Микола Нечипоренко. − Після турніру були ще два дні тренувань, так званий міжнародний збір. Австрійські спортсмени і деякі інші просто побоялися виходити на килим з юними корсунцями, знаючи, що шансів на перемогу просто не буде.
Учасники міжнародного турніру, крім величезного спортивного досвіду, мали широку культурну програму. Побували в Будапешті, в Італії, відвідали шоколадну фабрику і оленячу ферму. Всі дуже вдячні за підтримку та допомогу в організації поїздки місцевій владі, спонсорам і батькам.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x