У Черкасах затримали групу наркоторговців

У Черкасах затримали групу наркоторговців

Черкаські оперативники затримали групу зловмисників у складі трьох осіб, які здійснювали незаконний збут психотропної речовини амфетамін на території міста. В результаті обшуків виявлено близько 100 грамів амфетаміну, 100 грамів марихуани та гроші – 15000 гривень та 500 доларів США. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаських працівників кримінального блоку поліції надійшла інформація про те, що в місті здійснюється незаконний продаж наркотичних речовин. Правоохоронці розпочали перевірку отриманих даних, які в подальшому знайшли своє підтвердження.

Під час чергової спроби збути наркотик зловмисники були затримані. Правоохоронці задокументували факт збуту амфетаміну. Встановлено, що членами злочинної групи є троє мешканців Черкас, віком 22-23 роки, які раніше вже мали проблеми з Законом.

Під час особистого огляду чоловіків поліцейські вилучили близько 50 пакетиків з порошкоподібною речовиною білого кольору та кошти, отримані від незаконного збуту наркотику. Під час санкціонованого обшуку у помешканнях наркоторговців було виявлено та вилучено ще близько 50 грам не розфасованої речовини з приладдям для фасування, кошти та близько 100 грам канабісу.

Вилучене спрямоване на дослідження. Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрювані затримані у порядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу затриманим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x