У ватутінській аптеці викрали гроші зі скриньки для пожертв

У ватутінській аптеці викрали гроші зі скриньки для пожертв

Зі скриньки в аптеці, в яку збирали кошти на благодійність, зловмисник викрав 320 гривень. Правоохоронці чоловіка затримали за декілька годин на одній із вулиць міста Ватутіне. Відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала працівниця однієї із аптек міста Ватутіне. Жінка розповіла, що невідома особа викрала грошові кошти. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що до приміщення аптеки зайшов чоловік, викрав гроші зі скриньки для збирання коштів і втік. Переглянувши відео з камер спостереження, правоохоронці впізнали у підозрюваному раніше судимого 32-річного місцевого жителя. За декілька годин поліцейські знайшли зловмисника на одній із вулиць міста. Під час поверхневого огляду у крадія вилучили викрадені гроші.

За даним фактом слідче відділення Звенигородського відділу поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x