Косметичні маски з вітаміном Е

Косметичні маски з вітаміном Е

Вітамін Е – частий компонент засобів для догляду за обличчям. Воно й не дивно, адже він незамінний для здоров’я і краси шкіри. Пропонуємо вашій увазі деякі способи використання токоферолу в капсулах у приготуванні домашніх засобів краси.

Поживна маска для обличчя. Для приготування потрібно 1 капсула токоферолу, 1/4 чайної ложки соку алое і 15 грамів крему для обличчя. Видавіть із капсули кілька крапель олії в скляний посуд. Додайте алое і крем для обличчя, ретельно перемішайте. Отриману масу нанесіть на очищену шкіру обличчя. Через 15 хвилин зніміть ватяним диском, змоченим у теплій воді.

Маска для сухої шкіри. Візьміть одну капсулу токоферолу, 20 грамів оливкової олії, 50 г свіжого сиру. У скляний посуд видавіть вітамін Е, додайте сир і оливкове масло. Ретельно розітріть отриману масу і нанесіть тонким шаром на обличчя. Маску можна наносити на шкіру навколо очей і губ. Потримайте 20 хвилин і змийте теплою водою.

Маска для нормальної шкіри. Для приготування знадобиться мед, вівсяні пластівці, йогурт, оливкова олія – усього по 1 чайній ложці і ампула токоферолу. Всі інгредієнти ретельно перемішайте і нанесіть на шкіру обличчя, попередньо очистивши її. Тримайте маску 10 хвилин, потім змийте теплою водою.

Маска для жирної шкіри. Для приготування знадобиться яєчний білок, 5 крапель вітаміну Е, 2 столові ложки вівсяних пластівців, 15 крапель соку лимона. Перемішайте всі інгредієнти і нанесіть маску на шкіру. Потримайте 20 хвилин, після чого змийте прохолодною водою.

Засіб проти розшарування нігтів. Олія волоського горіха (1 ст. л.), токоферол (1 ч. л.), ефірна олія лимона (5 крапель). Всі компоненти з’єднати і втирати щодня в нігтьові пластини. Курс – від 2 до 3 тижнів.

Олія для росту нігтів. Компоненти: рослинна олія (1 ч. л.), порошок червоного перцю (1 ч. п.), токоферол (1 ч. п.). Змішати все і наносити на нігті перед сном, можна під рукавчики. Повторювати процедуру не більше 2 разів на тиждень і стежити за реакцією шкіри – щоб не з`явилося подразнення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x