За добу на Черкащині ліквідували три пожежі сухої трави

За добу на Черкащині ліквідували три пожежі сухої трави

За добу 29 квітня рятувальники Черкащини тричі виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності на відкритих територіях міст Кам`янка та Шпола, а також у Канівському районі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Наймасштабніша пожежа сухої трави та очерету сталася на вулиці Постишева в місті Кам`янка. Ще до прибуття рятувальних підрозділів вогонь встиг пошиитися на площі 2 га. На боротьбу з вогнем на місце події прибули вогнеборці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які о 15:43 локалізували пожежу, проте остаточно ліквідувати пожежу вдалось лише о 16:55.

Цього дня аналогічна пожежа виникла в селі Ліпляве, Канівського району. На ліквідацію пожежі сухої трави яка поширилася на площі 0,4 га прибули рятувальники Канівської пожежно-рятувальної частини та спеціально пристосована для пожежогасіння техніка з Ліплявського лісництва. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу було швидко ліквідовано.

Ще один випадок цього дня стався в місті Шпола, де на вулиці Лебединській на площі 150 кв.м. загорілася суха трава За лічені хвилини вогонь приборкали місцеві рятувальники, які оперативно прибули на місце події.

За попередніми даними, причиною усіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x