На Шполянщині вітали ювілярок

На Шполянщині вітали ювілярок

Минулої п’ятниці заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця та голова районної організації ветеранів війни і праці Володимир Пустовіт навідали з подарунками та теплими словами 100-річну ювілярку Анастасію Панасівну Хейловську зі Шполи та Ганну Данилівну Бурлаку, яка проживає у Василькові та 28 квітня відзначила своє 90-річчя. Попри поважний вік, на здоров’я довгожительки воліють не скаржитись, мовляв у такому віці це цілком природно. Завжди раді гостям, розповідають історії, яких у них набралося за вік не на одну книжку. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

У кожного з них особлива доля. Так, 100-літня Анастасія Панасівна, яка родом із с. Виноград Лисянського району, зростала в багатодітній сім’ї. Пережила голод, війну. Як і інші її земляки важко працювала в колгоспі. Так, в турботах і минали роки. Анастасія Панасівна так і не створила власної сім’ї. Тож сьогодні вдячна небайдужим сусідам. Які підтримують теплим словом і не залишать без шматочка хліба.

На Шполянщині вітали ювілярок

Наступна ювілярка, Ганна Данилівна Бурлака з Василькова рано залишилась сиротою. А далі в житті ювілярки була війна, 12 років праці в колгоспі, 7 років в шахті на Донбасі та 25 довгих літ на Васильківському цегельному заводі.

Як результат, обидві бабусі в день своїх пам’ятних дат не залишились без уваги. Кожній запашні квіти. Столітній ювілярці Анастасії Хейловській грошова допомога в розмірі 1000 гривень. А Ганні Данилівні в день 90-річчя цінний подарунок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x