Шполяни долучилися до відзначення Дня танцю

Шполяни долучилися до відзначення Дня танцю

Уся світова спільнота 29 квітня відзначає День танцю на честь Жана Жоржа Новера – видатного балетмейстера, реформатора і теоретика хореографічного мистецтва. Цього дня неможливо знайти на карті світу місто чи країну, де б не проходили танцювальні фестивалі, конкурси, флешмоби, розважальні програми та концерти. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Танцювальний дух настільки сильний, що здатний об’єднувати не тільки представників різних стилів, а й людей різних національностей та різновікову аудиторію. І танцювальний марафон за участю ансамблю сучасного танцю «Еліт» під керівництвом Лесі Осадчук − яскравий тому приклад.

Учні загальноосвітніх шкіл міста та навчально-виховних комплексів району із задоволенням долучилися до танцювального проекту. Радо зустрічали переможців всеукраїнських хореографічних конкурсів «Еліт» в Сигнаївці, Матусові, Мар\’янівці, Лозуватці, Кримках, Скотаревому та в Лебедині, активно беручи участь у флешмобі.

Директор Мар’янівського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимир Боримський зазначив, що ідея показати танцювальний флешмоб та привітати учнів загальноосвітніх шкіл із сіл району з Міжнародним днем танцю чудово реалізувалась. А закінчився хореографічний марафон 29 квітня на центральній площі міста, де із Міжнародним днем танцю шполян привітали всі танцювальні колективи різних напрямків і стилів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x