У Чорнобаї правоохоронці змагалися зі стрільби

У Чорнобаї правоохоронці змагалися зі стрільби

Турнір з кульової стрільби пам’яті Олександра Слинька відбувся в Чорнобаї Черкаської області. У змаганнях взяли участь 7 команд, до яких входили як колишні, так і теперішні працівники правоохоронних органів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Турнір з нагоди дня пам’яті майора міліції Олександра Слинька, який трагічно загинув під час затримання зловмисників у квітні 1998 року, відбувається щорічно. Вшанувати пам\’ять загиблого працівника міліції зібралися учасники команд, ветерани органів внутрішніх справ, працівники Чорнобаївського відділення поліції, представники місцевих громад, керівництво району та обласного управління поліції, рідні й близькі загиблого правоохоронця. Перед початком турніру присутні вшанували пам\’ять Олександра Слинька хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.
У Чорнобаї правоохоронці змагалися зі стрільби
У турнірі взяв участь 21 учасник, серед яких пенсіонери МВС та діючі працівники поліції.

Було сформовано 7 команд, а саме: команда Головного управління Національної поліції в Черкаській області, команди Драбівського та Чорнобаївського відділень поліції, команди пенсіонерів, які раніше працювали в Державтоінспекції, пенсіонерів Чорнобаївської поліції та пенсіонерів МВС, що працюють у відділенні асоціації незалежного об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району.

Найкращі результати продемонстрували представники Драбівського відділення поліції. Кубок, який отримала команда пенсіонерів Державтоінспекції у минулому році, передали представникам Драбівського відділення поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x