10 кілометрів здолали бігуни зі всієї України на черкаському стадіоні

10 кілометрів здолали бігуни зі всієї України на черкаському стадіоні

Цими вихідними на спортивній базі Центрального стадіону міста Черкаси відбувся чемпіонат України з бігу на 10 тисяч метрів. За перемогу змагалися 84 найкращих стаєри зі всієї України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Саме на цих змаганнях провели відбір до збірної України, яка 10 червня у Мінську (Білорусь) виступить на Кубку Європи з бігу на 10000 метрів. Також атлети молодіжної та юніорської вікової груп виконували нормативи для участі в чемпіонатах Європи у своїх вікових групах.

Вітали учасників Чемпіонату голова відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Андрій Більда, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Леонід Сіренко, головний тренер збірної України з видів витривалості Сергій Романчук.

У підсумку змагань у загальній першості серед чоловіків перемогу здобув киянин Микола Нижник з часом 29 хвилин 14,75 секунди, а серед жінок беззаперечну перемогу з результатом 33.35,96 здобула донеччанка Вікторія Калюжна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x