У жителя Звенигородки викрали човен і весла

У жителя Звенигородки викрали човен і весла

Зловмисник біля берега річки викрав у потерпілого гумовий човен з веслами, які в подальшому продав знайомому. Особу зловмисника встановлено, речові докази вилучено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Звенигородської поліції звернувся 49-річний місцевий житель. Заявник розповів, що зранку він поїхав до річки порибалити та відпочити, прихопив із собою гумовий човен з двома веслами. Порибаливши, заснув на березі, коли прокинувся, виявив, що його майно викрали.

Отримавши опис викраденого, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Проводячи оперативні заходи, поліцейські з’ясували, що містом ходив чоловік та пропонував купити у нього човен з веслами, схожий на викрадений. Працівники поліції розшукали цього чоловіка, ним виявився 22-річний місцевий житель. Молодик зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та пояснив, що на березі річки опинився випадково, побачив чоловіка, який спав, а поряд був човен без нагляду, тому і вирішив їх викрасти.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x