До малят у двох черкаських садках завітали пожежники

До малят у двох черкаських садках завітали пожежники

У рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали до дошкільних навчальних закладів міста Черкаси «Весняночка» та «Джерельце», де провели виховну бесіду із дітлахами та вихователями закладу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Враховувавши вік слухачів, рятувальники підготували для дітей розповідь про правила безпеки, яких треба дотримуватись, аби попередити виникнення пожежі в побуті, роз’яснили основні правила безпечного поводження в разі виявлення підозрілих предметів, розповіли про правила поведінки на водоймах.

Особливо малят зацікавила машина, на якій приїхали фахівці Служби порятунку – таку діти бачили вперше. Бійці ДСНС продемонстрували наявні в оперативно-рятувальному автомобілі спорядження та інструменти. Найдопитливіші навіть змогли приміряти на себе шоломи вогнеборців та загасити умовну пожежу.

Від зустрічі діти отримали багато вражень та необхідних знань, та пообіцяли рятувальникам ніколи не гратися з вогнем та дотримуватися основних правил безпеки. Рятувальники побажали малечі безпечного та безтурботного дитинства та залишили на згадку пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки для дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x