Черкасців знову запрошують на виставу «Гамлет і Джульєтта»

Черкасців знову запрошують на виставу «Гамлет і Джульєтта»

Усіх, хто полюбляє театральне мистецтво, \”Майстерня Актуальної Творчості\” знову запрошує на перегляд вистави за мотивами зарубіжних п\’єс \”Гамлет і Джульєтта\”. Це – акторська імпровізація, яку новий черкаський творчий майданчик презентував на початку квітня. Виставу, просякнуту алюзіями п\’єси Кокі Мітані, представили на розсуд містян актори Павло Гончаров та Олег Телятник.

\”Гамлет і Джульєтта\” відбудеться на сцені Черкаського обласного краєзнавчого музею (малий кінозал) 14 травня о 18-00. Так у межах імпровізації Драматург і Цензор писатимуть \”комедію без жодного смішного слова\”. До слова, \”МАТ\” показуватиме цю виставу в місті вже втретє. Перші два прем\’єрні покази, що відбулися у квітні, зібрали у затишні театральній атмосфері чимало поціновувачів театрального мистецтва.

Актори ж переконують: вистава емоційна і щораз різна, у цьому і полягає акторська імпровізація – дивувати навіть обізнаного глядача. Водночас під час вистави аудиторію залучатимуть до гри, тож спробувати себе у ролі актора зможе кожен охочий.

Адміністратор проекту \”Майстерня Актуальної Творчості\” Ольга Квятковська наголошує, що побувати на виставі має кожен, хто полюбляє руйнувати бар\’єри між глядачем і актором, сміятися і поринати у філософські роздуми.

Отже, 14 травня о 18-їй годині у Черкаському обласному краєзнавчому музеї на вас чекатимуть Цензор і Драматург, а також \”Гамлет і Джульєтта\”. Вартість квитка – 50 гривень. Детальніше – за тел. (098) 403-39-67 і (063) 801-32-83.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x