На Канівщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки

На Канівщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки

4 травня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели комплексне профілактичне відпрацювання села Келеберда, до участі в якому запросили органів місцевого самоврядування. Захід мав на меті нагадати громадянам, що необережність, халатність і легковажне ставлення до власної безпеки часто можуть мати жахливі наслідки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час подвірних обходів учасники рейду нагадали господарям правила безпечної експлуатації електроприладів, газового обладнання та порядок дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів.

Співробітники ДСНС пояснили мешканцям села, що навіть незначне нехтування правилами безпечної поведінки у побуті може призвести до непередбачуваних наслідків – пожеж із втратою роками нажитого майна, а то й стати причиною трагічних наслідків.

Особливу увагу під час рейду фахівці Служби порятунку звернули на сім`ї в яких є діти, наголосивши, що залишати малолітніх дітей без нагляду небезпечно.

Зважаючи на те, що незабаром відкриється купальний сезон, а населений пункт розташований в руслі річки Дніпро, рятувальники звертали увагу громадян на правила безпеки на водних об’єктах.

Інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили кожному мешканцю села листівки з правилами безпеки життєдіяльності та номерами телефонів екстрених служб.

Такі комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору відбудуться і в інших населених пунктах Канівського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x