Жителька Черкаського району намагалася продати свою дитину

Жителька Черкаського району намагалася продати свою дитину

Жінку затримали неподалік пологового будинку під час отримання коштів. Немовля передали лікарям для обстеження. За скоєне горе-матері загрожує до п\’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Отримавши інформацію, що 33-річна мешканка Черкаського району, будучи на останніх місяцях вагітності, шукає покупця на свою ще ненароджену дитину, оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми негайно розробили операцію з її затримання.
Жителька Черкаського району намагалася продати свою дитину
Поліцейські добре розуміли, що треба діяти максимально оперативно та злагоджено. Життя дитини з перших хвилин після народження буде перебувати в небезпеці, адже невідомо, з якою метою дитину могли придбати сторонні особи.

Жінку затримали у момент передачі грошей за немовля. Своє немовля вона оцінила у 15 тисяч гривень. Дитину передано на обстеження медикам та працівникам соціальних служб.

На даний час жінка затримана, з нею працюють слідчі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

За скоєне їй загрожує позбавленням волі строком до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу та позбавлення батьківських прав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x