Понад 30 млн грн благодійної допомоги залучили в області

Понад 30 млн грн благодійної допомоги залучили в області

Понад 30 млн грн благодійної допомоги для об’єктів соціальної сфери залучили на Черкащині. І це за останні два роки. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на зустрічі з координатором Турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) при Раді Міністрів Турецької Республіки в Україні Хаджи Байрам Болатом. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Завдяки співпраці з ТІКА в області із 2015 року реалізовано низку проектів у соціальній сфері на понад 10 млн грн. Черговий проект утілили в Черкаському геріатричному пансіонаті. Тут поремонтували й оснастили харчоблок, а також закупили потрібне реабілітаційне обладнання.
Як зауважив координатор програми ТІКА в Україні Хаджи Байрам Болат, співпрацею з областю там задоволені. Вона триватиме й надалі.
– Ми дуже задоволені реалізацією цього проекту в госпіталі та загалом співпрацею з обласною владою, – зауважив Хаджи Байрам Болат. – Сюди ми залучили 1,5 млн грн. Це вже наш сьомий проект. Попередні були в Умані, Чорнобаї, Тальному та ін. Загалом минулого року ми реалізували в Україні 40 проектів. Цього року плануємо ще більше. Зокрема, у соціальній і освітній сферах. Для нас Україна – важливий партнер.

ДОВІДКОВО: комунальний заклад «Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради» розрахований на 160 ліжко-місць. Структурними підрозділами пансіонату є геріатричне, психоневрологічне відділення та медичний центр відновлювального лікування. Натепер у пансіонаті проживають: інвалідів війни – 1, інвалідів дитинства – 6, учасників війни – 31, учасників бойових дій – 1, членів сімей загиблих – 13, ліквідаторів аварії на ЧАЕС – 4, інвалідів загального захворювання – 53 та інші категорії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x