Склад фальсифікованого алкоголю виявили у Черкасах

Склад фальсифікованого алкоголю виявили у Черкасах

Фальсифікований алкоголь зберігався в контейнері на одному з ринків міста. Речові докази вилучили та направили на експертизу. Нині вирішують питання про відкриття кримінального провадження, йдеться у повідомленні сектору комунікації ГУ НП Черкаської області

Так у межах проведення профілактичних заходів, спільно з представниками громадських організацій, на одному з місцевих ринків працівники черкаської поліції виявили контейнер, в якому зберігалася велика кількість пластикових баклажок та скляних пляшок з рідиною, схожою на алкоголь.

Слідчо-оперативною групою Черкаського відділу поліції було зафіксовано та вилучено 153 пластикові пляшки, ємкістю п’ять літрів та 78 скляних пляшок, ємкістю по 0,5 літрів, кожна з прозорою рідиною невідомого походження, що за своїми ознаками схожа на алкоголь. Як з’ясували працівники поліції, вилучена продукція належить 29-річному черкащанину.

Речові докази вилучено, вирішують питання про відкриття кримінального за статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x