У Каневі звітували керівники комунальних підприємств

У Каневі звітували керівники комунальних підприємств

У четвер, 4 травня, на засіданні сесії Канівської міської ради перед депутатами звітували керівники комунальних підприємств «Авто-ріка» і «Канівське госпрозрахункове художньо-виробниче об’єднання». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-службиКанівської міськради.

За словами директора КП «Авто-ріка» Богдана Припіяла основний вид діяльності КП – допоміжне обслуговування наземного транспорту. Також «Авто-ріка» проводить додатковий вид діяльності, а саме: надає в оренду та експлуатацію власне майно, проводить роздрібну торгівлю та діяльність ресторанів, надає послуги мобільного харчування тощо.

Загальна сума доходу від діяльності автовокзалу за період з 1 січня 2016 року по 31 березня 2017 року складає 1 871 422 грн. Також КП «Авто-ріка» додатково фінансувалося з місцевого бюджету на суму 230 тис.грн. для погашення попередніх заборгованостей підприємства.

На 1 січня 2016 р. стан розрахунків з перевірниками становила 460 444 тис.грн., на 01 квітня 2017 р. – 454 584 тис.грн.

Директор КП «КГХВО» Олександр Вавілкін натомість зауважив у своєму звіті, що у 2016 році дохід підприємства основним джерелом доходу якого є послуги з розміщення комерційної реклами (70,3 тис.грн.) збільшився майже на 40% у порівнянні із аналогічним періодом 2015 року (50,9 тис.грн.).

Разом з тим чистий прибуток підприємства знизився. Так, за 2016 рік він склав 6,2 тис. грн. (за 2015 рік він складав 15,7 тис. грн.). За словами керівника це зумовлено попитом на розміщення агітаційної продукції під час проведення передвиборчої кампанії у 2015 році.

– Ще одним чинником є те, що КП «КГХВО», не маючи достатньої матеріально-технічної бази, часто змушене звертатися до підрядних організацій, що врешті відбивається на собівартості реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг), – зауважив О.Вавілкін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x