Під приводом познайомитися чоловік пограбував черкащанку

Під приводом познайомитися чоловік пограбував черкащанку

Раніше судимий 25-річний черкащанин під приводом познайомиться пограбував черкащанку. Викрадені золотий ланцюжок та кулон здав до ломбарду. Виручені кошти витратити не встиг – був затриманий правоохоронцями. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько другої години ночі до чергової частини Черкаського відділу поліції від 23-річної черкащанки надійшло повідомлення про грабіж. Потерпіла розповіла, що пішла в нічний магазин, на вулиці до неї підійшов невідомий, сказав, що хоче познайомиnbся. А потім раптово зірвав її золотий ланцюжок із кулоном.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, опитала заявницю та отримала опис нападника. Підозрюваного затримали через 20 хвилин біля одного із ломбардів міста. У нього в руках була квитанція про здачу до ломбарду викрадених золотих виробів. Грабіжником виявився раніше судимий 25-річний місцевий житель. Чоловіка доставили до Черкаського відділу поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрили, зізнався у вчиненому. Чітко пояснити свої дії не зміг.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x