В Умані арештували наркоторговку

В Умані арештували наркоторговку

Уманська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по факту незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини, вчинене повторно особою, яка раніше вчиняла злочини передбачені ст. 307, 317 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

У п’ятницю, 05 травня, Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Уманського ВП ГУНП в Черкаській області затримано жінку, яка систематично на території міста Умань займалася збутом психотропної речовини – амфетаміну. Нею виявилася місцева жителька 1969 року народження.

В ході обшуку, проведеного за місцем проживання останньої, правоохоронці виявили та вилучили амфетамін, а також гроші, здобуті злочинним шляхом.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України та за клопотанням прокуратури, 08.05.2017 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x