Працівники Черкаського лісгоспу долучилися до акції «За чисте довкілля»

Працівники Черкаського лісгоспу долучилися до акції «За чисте довкілля»

Відновлення зон відпочинку, прибирання, посадка алей, озеленення територій – у структурних підрозділах Черкаського лісгоспу провели весняну толоку. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Лісівники Дубіївського лісництва прибрали від сміття лісові масиви (квартал 193, виділ 46). Щоправда, зазначають вони, такі роботи проводяться не лише навесні, а й упродовж всього року, адже чимало громадян залишаються безвідповідальними та засмічують ліс.

Працівники Тясминського лісництва висадили на своїй території яблуневий сад. Вже за кілька років він не лише прикрашатиме лісництво прекрасним цвітом, а й даватиме гарний урожай.

Провели озеленення території і дахнівські лісівники, висадивши ялівець козацький та самшит вічнозелений. Взяли участь у цьому процесі всі працівники Дахнівського лісництва під керівництвом в.о. лісничого Володимира Нелеза. В свою чергу, їх колеги із Білозірського лісництва подбали про місця для відпочинку біля адмінприміщення, провівши реставрацію лавочок та альтанок.

– Працівники нашого підприємства щороку активно долучаються до всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». Цьогоріч здійснено ряд заходів із впорядкування територій лісництв. Варто зазначити, що подібні роботи проводяться лісівниками упродовж всього року. Тож попереду ще чимало планів, які будемо втілювати в життя, – зазначив директор Черкаського лісгоспу Андрій Пустовіт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x