Першими чемпіонами Шкільної волейбольної ліги стали представниці Черкащини

Першими чемпіонами Шкільної волейбольної ліги стали представниці Черкащини

Чотири дні неймовірних за напругою поєдинків на майданчиках Міжнародної тенісної академії, нові знайомства і незабутні враження – усе це перша в історії Незалежної України Шкільна волейбольна ліга, чемпіонами якої стали черкащанки. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон», який посилається на матеріали ФВУ.

65 команд, понад 600 учасників, 80 волонтерів-студентів Національного університету фізичного виховання та спорту і Університету імені Бориса Грінченка, кваліфікований суддівський корпус, титуловані і заслужені тренерські кадри, підтримка від Федерації волейболу України, Мінмолодьспорту, Міносвіти та Національного олімпійського Комітету – усе це зробило нинішні змагання турніром державного значення.

Турнір у Пущі-Водиці проходив у двох вікових категоріях – 2003 року народження і молодші та 2000 року народження і молодші.

Напруженими були ігри у старших вікових категоріях. Хіба можна було спрогнозувати, що черкащанки, після того, як потрапили у число «лузерів», дійдуть до головного фіналу і виграють цей турнір?

Особливо складно було у це повірити після того, як у поєдинку за вихід до півфіналу проти представниць вінницького регіону вони, програвши першу партію, вони поступалися суперницям і в другій – 19:24.

Проте знайшли в собі сили, дістали опоненток у рахунку, вирвали перемогу у вирішальній другій партії – 30:28, виграли на тайм-брейку та, зрештою, стали переможницями Шкільної волейбольної ліги: у фіналі черкащанки здолали сильну команду Полтавської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x