В автопарку Канівського лісгоспу – поповнення

В автопарку Канівського лісгоспу – поповнення

Наприкінці минулого року парк великовантажних автомобілів ДП «Канівське лісове господарство» поповнився ще однією одиницею техніки. Цього разу підприємство придбало колісний транспортний засіб «Урал-375» із краном-маніпулятором. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами директора Держлісгоспу Едуарда Симоненка, лише за період 2015-2016 років підприємство всього придбало три «великовагових лісовики». До надходження в господарство «Урала-375» успішно виконували поставлені завдання «Урал» та «Камаз», що також оснащені маніпуляторами – механізмами для навантаження лісопродукції, а також допоміжна техніка – новопридбаний причіп «МАЗ». І якщо в попередні роки підприємство відчувало брак навантажувальної техніки та транспортних агрегатів для перевезення лісопродукції, то тепер такі проблеми для канівських лісівників не є актуальними.

Принагідно слід зазначити, що у 2015 році підприємство поповнило двома одиницями техзасобів парк легкових автомобілів та парк тракторної техніки – двома тракторами МТЗ-82.1 «Беларусь».

– Маємо чіткі орієнтири, маємо досить потенціалу, аби їх досягати, відтак –дбаємо і про засоби для досягнення наміченого. Приміром, уже цього року плануємо придбати ще один трактор МТЗ-82.1 «Беларусь», плуг ПКЛ та гідрозахват «Краб», – підсумовує Едуард Володимирович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x