Алкоголь призвів до кривавої різанини у Черкаському районі

Алкоголь призвів до кривавої різанини у Черкаському районі

У Черкаському районі затримали підозрюваного у вбивстві. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України та за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернувся 43-річний мешканець одного із сіл району та повідомив, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв у будинку його товариша, господар дому ударив його ножем, а його товариша вдарив сокирою.

Під час спілкування з 49-річним господарем будинку поліцейські з’ясували, що напередодні трагедії зловмисник разом з односельцями розпивав спиртне. Між чоловіками виникла сварка і бійка, під час якої господар будинку вдарив одного чоловіка ножем, іншого – сокирою. Пораненому чоловікові вдалося втекти та викликати поліцію і швидку. За цей час господар будинку встиг сховати труп в сусідньому покинутому будинку.

На даний час пораненим чоловіком опікуються лікарі, труп іншого направлено в морг. Речові докази по справі вилучено. Слідчим відділенням Черкаського відділення поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин), частини 1 статті 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України та за ознаками частини 1 статті 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x